De beste tips voor een kampeervakantie

De beste tips voor een kampeervakantie

Ga je dit jaar kamperen? Dan moet je er natuurlijk voor zorgen dat je camper, caravan of tent in orde is. Dit soort dingen zijn belangrijk maar spreken voor zich. In deze blog vind je tips waar je niet direct aan denkt maar die wel erg handig zijn voor jouw kampeervakantie.

1. Een kaars tegen de muggen

Op de meeste campings stikt het van de muggen. Een makkelijke oplossing? Koop een citronella kaars! Op deze manier jaag je de muggen weg en heb je een stuk minder last van muggenbulten. Je koopt deze muggen kaarsen eenvoudig via CandleCollection

2. Een waslijn

Een tweede tip is om een touw of waslijntje mee te nemen. Na een aantal weken op de camping ben je vaak door je schone kleding heen en is het fijn als je even wat kan wassen. Ideaal als je dan een waslijntje bij hebt om het een en ander te laten drogen.

3. Een flesopener

De derde tip is vooral fijn voor in de avond. Wanneer de kinderen na een dag spelen weer op bed liggen is het vaak fijn om nog lekker om te genieten van een wijntje. Wanneer je een plaatselijke fles wijn hebt gekocht is het natuurlijk wel handig als je hem ook open kan maken. Vergeet daarom zeker de flesopener niet!

Hopelijk kun je iets met onze tips en wordt het een heerlijke kampeervakantie. Bekijk ook eens onze andere artikelen voor meer vakantie inspiratie!

Have your say