Parijs, de stad der liefde

Parijs, de stad der liefde

Voor een romantische trip hoeft u niet de hele wereld over te reizen, in ons Europa ligt dé stad van de liefde: Parijs. Als je op zoek bent naar een plekje waar je even bij kan komen en genieten met je geliefde, is Parijs een perfecte optie. In Parijs zijn enorm veel speciale dingen te zien en te beleven.

Een kus op de eiffeltoren
Hoewel het een groot cliché is, is het toch de moeite waard om eens de eiffeltoren te beklimmen. Als u eenmaal boven bent zult u een ongelofelijk mooi uitzicht hebben over Parijs. Tip: in het donker is het uitzicht over Parijs ook adembenemend en zeker een aanrader!


De liefdesmuur
Bij Montmartre in de buurt staat de liefdes muur. Deze niet al te bekende muur is een waar kunstwerk. Op de muur staat ‘ik hou van jou’ geschreven in maar liefst 311 talen. Een must see op jouw romantische reis naar Parijs. Zoek van tevoren wel even goed uit waar je kan zijn want veel Parijzenaren weten de weg naar deze muur ook niet omdat ze het niet kennen.

Boottocht over de Seine
Een boottripje met je lover over de Seine, hoe romantisch is dat? U kunt kaartjes alvast in Nederland bestellen, dit zal u veel geld besparen. Het is natuurlijk ook mogelijk om in Parijs pas kaartjes te regelen maar het is voordeliger en ook makkelijker als u het van tevoren doet om gedoe te voorkomen.

Disneyland
Een feestje voor jong en oud is dit park, gevestigd net iets buiten het centrum van Parijs. Het is ongelofelijk hoe alles tot in de details eruit ziet en is geregeld. Er wordt een echt feestje van gemaakt met Mickey en Donald Duck. U zult een dag vol plezier en gelach hebben. Ook is het nog erg fijn dat het park prima te bereiken is met de metro.

Have your say