Waarheen op vakantie in 2017?

Leuven 2017

Waarheen op vakantie in 2017?

De Lonely Planet heeft ook in 2017 weer haar eigen lijst opgesteld met de beste plekjes voor 2017. Wij hebben onze eigen lijst! Benieuwd wat wij adviseren dit jaar? Lees dan snel verder!

Porto, Portugal

Porto wint aan populariteit, waar Lissabon al jaren op vele lijstjes te bewonderen is hebben wij net als de Lonely Planet Porto op ons lijstje gezet voor 2017. Porto biedt vele betaalbare hotels en eetgelegenheden en staat natuurlijk bekend om de heerlijke Port. Ideaal dus voor een lekkere citytrip. Ook het weer zal je niet snel teleurstellen.

Zagreb, Kroatië

Niet de eerste hoofdstad waar je aan zult denken, maar een stedentrip naar Zagreb zou zeker op jouw lijstje moeten staan in 2017! Zagreb kent namelijk een super gezellig centrum en biedt een heerlijke korte citytrip. De stad is eenvoudig te voet te verkennen en mocht je het willen ook goed te kunnen combineren met andere steden in Kroatië of zelfs Boedapest!

Leuven, België

Zoek je het liever wat dichter bij huis? Dan is Leuven een heerlijke bestemming. Op slechts enkele uurtjes rijden vind je het pittoreske en enorm gezellige Leuven. Deze studentenstad biedt naast een enorm aanbod aan de welbekende Belgische speciaalbieren ook hele mooie bezienswaardigheden. Denk onder andere aan het stadhuis en het begijnhof.

Bologna, Italië

Net als Momondo zetten wij Bologna in ons rijtje voor 2017. Bologna kent een enorm oude geschiedenis, maar is nog lang niet zo drukbezocht door de toeristen dan de meeste Italiaanse steden. Wees daarom de drukte voor en reis af naar het prachtige Bologna!

Have your say